Therapie Maastricht

Duizenden methodes

Het is nu misschien moeilijk voor te stellen, maar je hebt alles in huis om de situatie waarin je zit te boven te komen.

In de behandeling sta jij dan ook centraal. En niet je klacht of onze methodes en technieken. Die aandacht is de ruggengraat van de behandeling. En in onze ogen is het ook de enige manier om ervoor te zorgen dat je ook na de behandeling vooruit kunt.

Therapie Maastricht werkt resultaatgericht

We werken dus zonder vast protocol. Maar met duidelijke doelen en op weg naar concreet resultaat. Tijdens ons eerste gesprek krijg je de tijd en de ruimte om goed uiteen te zetten wat er speelt. Voor sommige mensen is dat al heel fijn om eens te doen, anderen vinden het moeilijk om dat precies onder woorden te brengen. Maak je daar geen zorgen over, het is onze taak te zorgen dat je je op je gemak voelt en de vrijheid en veiligheid voelt om je hart te luchten.

We stellen doelen

Na dat gesprek stellen we een behandelplan op (bij coaching: een coachingsplan). Je zult merken dat we daarin al heel precies kunnen aangeven wat de pijnpunten zijn en waar de mogelijkheden liggen. Het is een volledige beeld dat verder gaat dan de klacht.

In dat plan staan ook de heldere doelen en resultaten waar we op uit zijn.

Uiteindelijk gaan we concreet aan de slag; bijvoorbeeld met opdrachten en huiswerk. Dat werk is er op gericht jouw momenten van succes te vinden. Die momenten zijn heel belangrijk, ze zijn de positieve dragers van je herstel.

De behandeltrajecten bij Psychologen Maastricht hebben in de regel prachtig resultaat voor de cliënten. Aan het eind van de rit is de klacht verholpen, of je hebt geleerd haar in je leven op te nemen, je hebt jezelf hervonden – op eigen kracht.

Kijk ook hier eens

Je kunt met heel uiteenlopende klachten terecht voor therapie bij Psycholoog Maastricht. Meer weten over verschillende klachten en therapieën? Klik op één van de volgende links:

Staat jouw klacht er niet tussen? Geen zorgen. De behandelaren aangesloten bij Psychologen Maastricht behandelen een grote verscheidenheid aan klachten. Iedere klacht is weer even uniek als ieder mens. Neem telefonisch contact op via 043 – 20 41 021 of vul het contactformulier in om verder geholpen te worden.

Wil je meer weten over Therapie Limburg in Maastricht? Bel of mail ons gerust!