Over Psychologen Maastricht

Onderstaand zijn alle behandelaren aangesloten bij Psychologen Maastricht afgebeeld. Wil je meer informatie over de psychologen? Neem dan telefonisch contact op via 043 – 20 41 021 of neem een kijkje bij de persoonlijke profielen op Psyned.

 

Edith Wachter, Psycholoog, Maastricht

Psychologen Maastricht - Edith Wachter

Edith is psychologe in Maastricht. Edith heeft veel ervaring met het behandelen van onder andere EMDR, familieopstellingen, depressie en rouw- en verliesverwerking. Ze gaat vanaf het 1e gesprek naast gevoelig en warm ook direct praktisch aan de slag, op zoek naar patronen. Afspraken bij Edith zijn ook mogelijk buiten kantooruren!


Ricardo Leclaire, Psycholoog, Maastricht

Psychologen Maastricht - Ricardo Leclaire

Ricardo is psycholoog in Maastricht. Ricardo behandelt een breed spectrum aan klachten zoals depressies, angstklachten, stress en zingevingsvragen. Hij vindt namelijk dat je als psycholoog alle soorten problemen moet kunnen behandelen.


Loes Dols, Psycholoog, Maastricht

Psychologen Maastricht - Loes Dols

Loes is psychologe in Maastricht. Loes maakt o.a. gebruik van positieve psychologie en cognitieve gedragstherapie om veel verschillende klachten te behandelen. Je kunt bij haar terecht met klachten omtrent angst, burnout, trauma, slaap, relatie (of scheiding), eten, PDS, zingeving en meer. Ook in de avonduren!