Cliënten vertellen over ervaring bij Psychologen Maastricht

Een aantal cliënten schreven een stukje over hun ervaringen bij onze psychologen:

5/5

Het is wel naar dat gevoelens en pijn bij het leven horen en hoe harder ik dit probeerde te vermijden, hoe groter het wordt, ik ervaar nu meer acceptatie. Dus ja, het gaat goed met mij!

5/5

Voor de therapie durfde ik eigenlijk ook niet meer, ik vond mezelf niet de moeite waard en ik voelde me somber. Voordat ik aan de therapie begon, zeg maar, was ik echt heel erg in een isolement. En nu zoek ik het ook zelf weer op.

5/5

Het gaf me vertrouwen in jou dat je de rode draad vasthield tijdens de gesprekken. Bewonderenswaardig hoe je in verbinding bleef en hoe je op een zachte manier me in contact bracht met confronterende gevoelens en inzichten.

5/5

Edith is een veelzijdige therapeute die zich aanpast aan de client die tegenover haar zit. Op een geduldige wijze luistert ze écht en doorziet ze wat nodig is om je verder te helpen. Dit kan soms door simpelweg de juiste vragen te stellen. Vaak bleven deze bij mij resoneren en viel later in de week opeens het kwartje met veel inzichten als gevolg. Op andere manieren konden methodes uit de creatieve therapie of mindfulness me in verbinding met mezelf zetten. In het half jaar dat ik bij haar in therapie ben geweest, ben ik erg gegroeid en hebben dingen zich ontvouwd. Door de opheffing van bepaalde blokkades kan ik nu beter met emoties omgaan en lichter in het leven staan. Ik voelde me bij haar heel erg meer begrepen.

Contact met Psycholoog Maastricht

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Je kunt ons altijd bellen, wij geven je graag advies en helpen je bij het vinden van goede hulp bij een psycholoog die bij je past. Onze psychologen hebben vaak geen wachtlijst, dus je bent snel geholpen. Bel ons op 043-20 41 021